U bent hier

Ongevallen

 

Wat te doen bij een blessure/ongeval?

Turnkring EWB vzw is, samen met 280 andere clubs met meer dan 100.000 leden, lid van “GymnastiekFederatie Vlaanderen vzw”. De verzekering van Turnkring EWB vzw voor ongevallen met een lid of trainer is geregeld via deze Federatie.

Elk ongeval dient onmiddellijk te worden gemeld (binnen de 24u) aan de aanwezige trainer en Filip Goeteyn .
De trainer zal een ongeval-aangifteformulier en medisch attest (in te vullen door behandelende arts) bezorgen met bijkomende uitleg. 

Dit formulier dient zo snel als mogelijk aan de clubverantwoordelijke overgemaakt te worden gezien de registratie van het ongeval bij de gymnastiek federatie binnen de 8 werkdagen na het ongeval dient te gebeuren. De coördinaten van de clubverantwoordelijke zijn terug te vinden in de infobrochure en op de uitleg aanwezig in het verkregen mapje met in te vullen formulieren.

Vergeet vooral niet al uw gegevens door te geven en zeker uw rekeningnummer te noteren. Vergeet eveneens niet het kleefstrookje van de desbetreffende mutuaiteit van het slachtoffer op de juiste plaats aan te brengen.

Vanaf dan gebeurt alle communicatie en verdere afhandeling van het dossier rechtstreeks tussen Gymfed, de verzekering en het slachtoffer of zijn/haar ouders/voogd.  

Wij duimen uiteraard dat deze pagina nooit dient geraadpleegd te worden....