U bent hier

Inschrijvingen

 

Praktisch

Alle leden van vorig turnjaar ontvingen in de loop van de maand juni een mailbericht met een link naar het elektronisch inschrijvingssysteem.  Indien een lid van turnjaar 2021 - 2022 dit mailbericht toch niet zou ontvangen hebben, wordt dit best gemeld per mail aan info@TurnkringEWB.be

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via de volgende WEBLINK.

Ziehier een handleiding voor het on-line inschrijven.

Donderdag 1 september 2022 gaan wij na een welverdiende vakantie terug van start met een 'spetterend' turnjaar.

Voor 'Freerunning' is het een klein beetje langer wachten, zij starten op zondag 11 september.

Voor een proefles, zijn jullie in september ook zeker welkom!


 

Hoe word ik lid?

Je mag één les gratis komen proberen. 

OPGELET!

Je bent pas lid en verzekerd wanneer we het lidgeld en de registratie volledig en correct ontvangen hebben!

Door je te registreren als lid van Turnkring EWB vzw ga je akkoord met ons huishoudelijk reglement en geef je je toestemming om foto's/filmpjes te laten publiceren. Er geldt tevens een inschrijvingslimiet voor elke groep.

Ben je een nieuw lid?
Kom eerst langs voor een proefles zodat je je nadien kan inschrijven voor de juiste groep.


 

Hoeveel bedraagt het lidgeld?

We hanteren tarieven op basis van het aantal uren training dat iemand volgt. We geven ook korting voor meerdere kinderen uit hetzelfde gezin. Bekijk onderstaand onze tariefberekening:

Het totale lidgeld bestaat uit twee delen (A en B):

 1. Een vast bedrag van 70 euro voor administratie, inschrijving en verzekering
 2. Een variabel deel van 25 euro per half uur training per week op jaarbasis
  • 1 uur per week = 2 x € 25 = € 50 / totaal lidgeld: € 70 vast + € 50 = € 120
  • 1,5 uur per week = 3 x € 25 = € 75 / totaal lidgeld: € 70 vast + € 75 = € 145
  • 2 uur per week = 4 x € 25 = € 100 / totaal lidgeld: € 70 vast + € 100 = € 170

Vanaf het 2de lid per gezin wordt het vast bedrag € 60 per lid i.p.v. € 70.


 

Kom ik in aanmerking voor een korting?

Gezinskorting: indien er meerdere gezinsleden (zelfde adres) aangesloten zijn krijgt men vanaf het 2de gezinslid een korting van 10 euro.

Ziekenfonds: alle ziekenfondsen betalen elk jaar een deel van het lidgeld terug. De nodige documenten hiervoor (één type dat door alle ziekenfondsen erkend wordt) zullen de leden zelf uit het elektronisch inschrijvingssysteem kunnen halen enkele weken na betaling en via het inloggen in dit systeem met hun mailadres.


 

Wat krijg je als lid van onze club?

 • Als lid van Turnkring EWB krijg je volgende zaken:

 • Als lid ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen op training en tijdens de verplaatsing van en naar de trainingen. Daarnaast ben je verzekerd voor alle andere clubactiviteiten.

  • Lichamelijke ongevallen omvat alleen lichamelijke schade en geen stoffelijke zoals bijvoorbeeld: brillen, tandprothesen, kledij, etc. Voor vergoeding van lichamelijke schade geldt alleen de door het RIZIV erkende behandelingen. Schadegevallen tussen de leden onderling vallen onder familiale verzekering voor zover hun polis dit risico dekt.

 • Afhankelijk van jouw groep train je één of meerder keren per week onder begeleiding van gekwalificeerde trainers in de gepaste sportinfrastructuur.

 • Bepaalde groepen doen mee aan recreatieve wedstrijden, het inschrijvingsgeld voor deelname wordt betaald door de club.

 • Elk nieuw lid ontvangt een T-shirt van de club (niet geldig bij herinschrijving). Ben je je T-shirt kwijt of is hij te klein? Dan kun je een nieuwe aankopen (prijs = 10 euro).

 Maar onze turnkring is méér dan dat! Naast bovenstaande zaken, kun je ook nog het volgende van ons verwachten:

 • Je bent via onze club aangesloten bij “GymnastiekFederatie Vlaandern vzw”, of kortweg “GymFed”. Dankzij die aansluiting geniet je van de vereiste verzekeringen als sporter en als vrijwilliger.

 • Je ontvangt het driemaandelijkse tijdschrift “Gymtalk”, een tof magazine waar belangrijke gymevenementen, prestaties van de topgymnasten, evoluties en trends in de wereld van de gymnastiek aan bod komen.

 • Extra activiteiten zoals het bezoek van Sinterklaas en de paasklokken, de braderie, etc.

 • Bij Michiels Sport in Zottegem ontvang je als clublid een korting op vertoon van je lidkaart, deze is enkel van toepassing bij aankoop van turnkledij.