U bent hier

Kaas- en wijnavond op 21 oktober 2017

Beste EWB-leden en sympathisanten,

Om het turnjaar 2017-2018 op een aangename manier in te luiden nodigt de vzw Turnkring EWB u graag uit op de 9de editie van haar succesvolle KAAS- en WIJNAVOND.

De kaas- en wijnavond vindt plaats op zaterdagavond 21 oktober 2017 in de Stedelijke Feestzaal “Bevegemse Vijvers”. U kunt aanschuiven aan het buffet vanaf 17.30 uur.

Kaarten kosten € 14 (kinderen tot 12 jaar: € 8) en zijn te verkrijgen bij de bestuursleden en bij de trainers.

Net als vorig jaar zult u er kunnen genieten van een grote keuze aan jonge en rijpe harde en zachte kazen à volonté, smakelijk vlees voor wie geen kaas lust, lekkere soorten brood en fruit en daarbij een mooi aanbod van speciaal geselecteerde wijnen. Iedereen is elk jaar opnieuw bijzonder enthousiast over onze gezellige, fel gesmaakte en druk bijgewoonde kaas- en wijnavonden. Vraag het maar aan de vele aanwezigen van vorige edities.

Breng familie, vrienden, collega’s of kennissen mee. Het verhoogt alleen maar de gezelligheid. Iedereen is welkom en hoe meer volk, hoe meer vreugde – zeker ook bij EWB.

Met de opbrengst van deze avond willen wij de kwaliteit en de diversiteit van ons turnaanbod blijven verbeteren, om onze leden nog meer turnplezier te kunnen bieden! We kunnen ondertussen meerdere mooie resultaten voorleggen, aankoop tumblingbaan en airtrack, aankoop nieuwe lange matten, nieuw turnmateriaal voor kleuters, versterking trainerskorps, diversificatie van ons aanbod, maar ieder jaar ontdekken we nieuwe noden.

We blijven vaststellen dat er nog veel ruimte is voor verbetering, dat er nog veel te doen valt. Om onze projecten ook voor het huidig turnjaar te kunnen financieren hebben wij jouw bijdrage dan ook hard nodig, waarvoor bij voorbaat dank.

Wij hopen u talrijk te mogen verwelkomen om er samen een gezellige avond van te maken.

* Indien u niet aanwezig kan zijn, kan u toch uw steentje bijdragen door een steunkaart te kopen van € 5.

Hartelijk dank vanwege bestuur en trainers.