U bent hier

Selectie Dans & Demo - zondag 22 mei 2016

  SELECTIE DANS & DEMO

 

Wat is Dans en Demo?

Dans & Demo is een combinatie van acrogym, tumbling, ritmische gymnastiek en dans. Het hele jaar door werken we aan een oefening waarbij deze verschillende gymnastiekdisciplines aan bod komen. Niet alleen is turnervaring belangrijk maar ook gevoel voor ritme en expressiviteit.  Zowel de muziek, kledij en choreografie worden op een bepaald thema afgestemd.

Wanneer kan je starten in Dans en Demo?

Dans & Demo is een SELECTIE-groep binnen EWB. Turnervaring en gevoel voor ritme zijn een vereiste om zich te kunnen aansluiten. Tijdens de lessen dans en demo is er namelijk geen ruimte om nieuwe turnelementen aan te leren. Vandaar is het belangrijk en verplicht om zich blijvend aan te sluiten bij een groep voor gevorderden (Miniemen, Aspirant Juffer, Juffers, Scholieren). Op die manier werken de gymnasten verder aan hun turnervaring en blijven ze evolueren.

Gymfed heeft bij de categorie Dans & Demo een minimumleeftijd vastgelegd. Om te kunnen deelnemen aan wedstrijden moet deze gerespecteerd worden. De minimumleeftijd voor volgend seizoen is vastgelegd op gymnasten die geboren zijn in 2010.

Wil jij ook deel uitmaken van deze toffe groep?

Praktisch:

WANNEER: zondag 22 mei 2016 van 12u30 tot 14u30.
WAAR: Sporthal Bevegemse Vijvers, 9620 Zottegem

Voor meer info contacteer onze trainster Dorien: dorienlammens@gmail.com