U bent hier

Start turnjaar 2020 - 2021

Wij verwelkomen u zeer graag vanaf 1 september in onze turnlessen.

Dit jaar zal het anders zijn omwille van de maatregelen tegen het Corona-virus, maar onze lessen kunnen wel allemaal doorgaan.  Het is wel duidelijk dat de strijd tegen het Corona-virus het snelst zal gewonnen worden indien iedereen deze maatregelen naleeft.

Wij vragen u dan ook om de volgende regels en maatregelen binnen EWB te willen respecteren:

 • Algemeen
 1. Vooraleer naar een les te komen, of naar een proefles, dienen de leden ingeschreven te zijn via het elektronisch inschrijvingssysteem.  Indien dit niet het geval zou zijn kunnen de trainers de deelname aan de lessen weigeren.
 2. In geval van ziekte of symptomen, komt u niet naar de les.
 3. Alle gymnasten dragen reeds hun turnkledij van thuis.
 4. Alle gymnasten (+6 jaar) brengen een handdoek of yogamatje mee om er sommige oefeningen te kunnen op uitvoeren.
 5. Bij het afzetten en ophalen van de leden, dragen de ouders een mondmasker, alsook de leden (+12 jaar).
 6. Alle gymnasten (+12 jaar) ontsmetten de handen bij het betreden van de turnzaal of kleedkamer.
 7. Het gebruik van de kleedkamer en de toiletten wordt zo veel als mogelijk beperkt maar is wel mogelijk.
 • Specifieke regels voor onze turnzaal aan de Laurens De Metsstraat
 1. Het afzetten van de gymnasten gebeurt aan de inkomdeur van de inkomhal en dus niet in de turnzaal.  De ouders mogen de turnzaal, noch de inkomhal, noch de kleedkamer betreden.
 2. Op het einde van de turnles verlaten de leden de turnzaal via de dubbele witte deur die rechtstreeks uitgeeft op de parking.  Het afhalen van de leden dient dan ook aan deze dubbele deur te gebeuren.

Onder de rubriek Infromatie\onthaalbrochure van deze website vindt u onze Onthaalbrochure 2020-2021 waarin u onder meer het wekelijks uurrooster, het doorstroomschema en de inschrijvingsgelden voor het turnjaar 2020-2021 kunt vinden. 

Net als het voorbije jaar zijn sommige groepen onderverdeeld in A, B en C. Beginners en nieuwe leden starten in C of B en groeien door naar groep A.

Van de basisafdelingen zijn normaal gezien alle leden individueel door hun trainer op de hoogte gebracht van de afdeling waar ze volgend turnjaar kunnen turnen.  Mocht dit nog niet het geval zijn, wil ons dit dan melden via een reply op dit bericht.

Voor wie zich nog niet heeft kunnen inschrijven, de manier van inschrijven is ongewijzigd tov vorig turnjaar.  Alle inschrijvingen verlopen uitsluitend elektronisch via het inschrijvingssysteem van de Turnfederatie GymFed. 

Kort samengevat verloopt de inschrijving als volgt:

 • Via de link naar het inschrijvingssysteem, waar je kunt inloggen met je mailadres en je paswoord, en waar je ook een nieuw paswoord kunt instellen indien nodig:  

                    http://inschrijvingen.gymfed.be/wizard/index?get=stamnummer=814

 • Wanneer u inlogt zal u een lijst zien van alle gezinsleden die vorig turnjaar waren ingeschreven alsook een link om een volledig nieuw gezinslid in te schrijven
 • Voor elk gezinslid doorloopt u vier stappen.  Na inschrijving  ontvangt u een bevestigingsmail van de inschrijving(en) en het te betalen inschrijvingsgeld

Onder de rubriek Informatie\inschrijvingen van deze website vindt u eveneens een handleiding die u kan helpen bij het online inschrijven.

Opgelet, uw lidmaatschap voor het nieuwe turnjaar is pas geldig na het invullen en versturen (bevestigen) van het elektronisch formulier en het storten van het overeenstemmende bedrag.

Voor alle eventuele vragen over het nieuwe turnjaar kunt u steeds terecht per mail op info@TurnkringEWB.be .

We hopen u spoedig in onze lessen te mogen verwelkomen.

Namens de trainers en het bestuur,

Turnkring EWB vzw