U bent hier

Start turnjaar 2021-2022

Beste EWB lid, beste ouder,

Onze trainers staan opnieuw klaar om er een leerrijk, bruisend, doorlopend en zeer graag coronavrij turnjaar van te maken.  We hopen dat ook u terug van de partij zult zijn!

Onder de rubriek Infromatie\onthaalbrochure van deze website, alsook door te klikken op de naam ervan, vindt u onze 

Onthaalbrochure 2021-2022 waarin u onder meer het wekelijks uurrooster, het doorstroomschema en de inschrijvingsgelden voor het turnjaar 2021-2022 kunt vinden. 

Wie vorig jaar van de partij was, weet in welke groep hij of zij kan starten, dit werd vermeld op de uitgereikte diploma’s.

Voor de afdelingen Tumbling, Demo, Acro en AGD kan een lid pas beginnen na een selectieproef. 

De belangrijkste wijzigingen vanaf 1 september zijn:

  • Kleutergym Multimove te Zottegem gaat nu ook door op zaterdag in de voormiddag ipv in de namiddag zoals de voorbije jaren.
  • Aspirant juffers en miniemen A gaan nu door op zaterdag in de namiddag ipv in de voormiddag zoals de voorbije jaren
  • Een nieuwe afdeling Conditietraining 18+ gemengd op maandagavond, om onder meer de coronakilo’s te helpen kwijtraken

De manier van inschrijven is ongewijzigd.  Alle inschrijvingen verlopen uitsluitend elektronisch via het inschrijvingssysteem van de Turnfederatie GymFed.  Kort samengevat verloopt de inschrijving als volgt:

  •          Via de volgende link naar het inschrijvingssysteem waar de leden van vorig turnjaar kunnen inloggen met hun mailadres en paswoord (en eventueel een nieuw aanmaken), en waar nieuwe leden een log-in en paswoord kunnen instellen:   

                                                     http://inschrijvingen.gymfed.be/wizard/index?get=stamnummer=814

  •          Wanneer je inlogt zal je een lijst zien van alle gezinsleden die vorig turnjaar waren ingeschreven alsook een link om een volledig nieuw gezinslid in te schrijven
  •          Voor elk gezinslid doorloop je vier stappen.  Na inschrijving  ontvang je een bevestigingsmail van de inschrijving(en) en het te betalen inschrijvingsgeld

Opgelet, jouw lidmaatschap voor het nieuwe turnjaar is pas geldig na het invullen en versturen (bevestigen) van het elektronisch formulier en het storten van het overeenstemmende bedrag.

Meer informatie over onze werking kan je terugvinden op onze website www.TurnkringEWB.be en facebookpagina.

Zie ook link op deze website onder de rubriek  Informatie / Inschrijven.

Voor alle eventuele andere vragen over het nieuwe turnjaar kunt u steeds terecht per mail op info@TurnkringEWB.be .

We hopen u in september (terug) in onze turnkring te mogen verwelkomen en we wensen je een prettige sportieve vakantie toe!

Namens de trainers en het bestuur,

Turnkring EWB vzw