Welkom

Van harte welkom bij Turnkring EWB vzw,


de Zottegemse turnvereniging bij uitstek!


Turnkring "Eikels Worden Bomen" bestaat sinds 1913 en staat voor een professionele en kwaliteitsvolle aanpak waar de gymnast centraal staat.


Ons streefdoel is om een breed publiek een gezonde, ontspannende sportbeleving te laten ervaren. EWB richt zich vooral op de recreatieve beoefening van de turnsport. Hierbij gaat specifieke aandacht naar de individuele mogelijkheden van de leden zodat elkeen zich optimaal kan ontplooien.


Voor elke leeftijdsgroep is een aangepaste begeleiding voorzien, gaande van spelend bewegen voor de kleinsten, naar prestatiegerichte training voor de jongeren en fitheidstraining voor de senioren. Hiertoe stelt EWB een aangepaste sportzaal, specifieke toestellen en gediplomeerde trainers ter beschikking van zijn leden.


EWB wil tevens als een waardige sportieve ambassadeur optreden in de regio en houdt ethische waarden zoals respect, eerlijkheid, sociale bewogenheid hoog in het vaandel. Deze waarden moeten uitgedragen worden door alle personen die EWB vertegenwoordigen, namelijk de leden van het bestuur, de trainers en alle gymnasten.


Ons motto is niet voor niets: "TURNEN doet je STRALEN!"

Volg ons op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes in de club!